ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про звільнення Мінки Сергія Олексійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР»ˮ

 

До Харківської обласної ради надійшло звернення від Мінки Сергія Олексійовича, директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР», стосовно звільнення його із займаної посади за власним бажанням за сімейними обставинами.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 9 під., 5 пов.

Діяльність підприємства спрямована на досягнення високоякісних організаційних, економічних, соціальних результатів у сфері житлово-комунального господарства, а також координації роботи підприємств житлово-комунальної галузі.

Основною метою діяльності підприємства є виробнича, науково-технічна, господарська діяльності та забезпечення сталого функціонування і динамічного розвитку структурних підрозділів, що входять до сфери управління підприємства, та отримання прибутку.

Мінка Сергій Олексійовича призначений на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР» рішенням Харківської обласної ради від 01.12.2010 № 17-VІ «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» на умовах контракту.

З Мінкою С.О. продовжені трудові відносини на умовах контракту відповідно до рішення обласної ради від 18.12.2014 №1105-VІ “Про продовження трудових відносин з Мінкою Сергієм Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР»ˮ терміном на 3 роки – до 06.01.2018.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 39 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Мінки Сергія Олексійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР»ˮ.

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату обласної ради                                        І.Є. Потопальська