ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Федорова Олексія Сергійовича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Федорова Олексія Сергійовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ».

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 6 під., 4 пов., кім. № 581.

Основною метою діяльності підприємства є забезпечення організації харчування в підприємствах, установах, закладах, організаціях незалежно від форми власності, організація харчування дітей у дошкільних навчально-виховних закладах, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах,  вищих навчальних закладах, школах-інтернатах, будинках-інтернатах; громадян у закладах охорони здоров’я; бездомних осіб у центрах обліку, закладах соціального захисту для бездомних осіб, а також осіб, звільнених із місць позбавлення волі, які мешкають у центрах соціальної адаптації осіб, звільнених з місць позбавлення волі; осіб у психоневрологічних інтернатах, геріатричних пансіонатах, реабілітаційних установах, територіальних центрах соціального обслуговування; осіб, які утримуються в установах пенітенціарної системи.

Федоров Олексій Сергійович, 1984 року народження. Освіта вища. У 2007 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство» та здобув  кваліфікацію юриста. Загальний стаж роботи – 10 років. Стаж роботи на керівних посадах – 5 років.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Федорова Олексія Сергійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ»”.

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська