ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Малафія Дмитра Вікторовича  на посаду начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ  І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Малафія Дмитра Вікторовича стосовно призначення його на посаду начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ  І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

Юридична адреса та місцезнаходження установи: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, кімната 64.

Основною метою діяльності установи є забезпечення осіб з інвалідністю потребами у зайнятті фізичною культурою і спортом Харківської області, проведення заходів з фізичної культури і спорту та їх фізкультурно-спортивної реабілітації.

Малафій Дмитро Вікторович, 1980 року народження. Освіта вища. У 2002 році закінчив Харківську державну академію фізичної культури, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Олімпійський і професійний спорт» та здобув кваліфікацію викладача фізичного виховання, тренера з легкої атлетики.

Малафій Д.В. відповідно до розпорядження голови обласної ради від 30.05.2017 № 90 “Про виконання обов’язків начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»ˮ виконує обов’язки начальника управління.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради  “Про призначення Малафія Дмитра Вікторовича на посаду начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»”.

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська