ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Харибіною Наталією Федорівною, начальником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОБЛАСТІ»ˮ

 

До обласної ради надійшла заява від Харибіної Наталії Федорівни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОБЛАСТІ» (далі – установа).

Юридична адреса та місцезнаходження установи: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 4 під., 4 пов.

Основною метою діяльності установи є координація господарсько-фінансової діяльності структурних підрозділів та юридичних осіб, що входять до структури Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації та інших організацій на договірних засадах, для забезпечення сталого функціонування і динамічного розвитку закладів та установ Харківської області різних форм власності у сфері освіти

Харибіна Наталія Федорівна, 1960 року народження. Освіта вища. У 1982 році закінчила Куйбишевський інженерно-будівельний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Теплогазопостачання та вентиляція» та здобувши кваліфікацію інженера-будівельника.

Харибіна Наталія Федорівна призначена на посаду начальника установи розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 15 грудня 2006 року № 591-к «Про призначення Н. Харибіної» на умовах контракту терміном на 3 роки. Розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 23 грудня 2009 року № 418-к «Про продовження трудових відносин з Н. Харибіною» з Харибіною Н.Ф. продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки, терміном до 14.12.2012.

Розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 28 листопада 2012 року № 578-к «Про продовження трудових відносин з Н. ХАРИБІНОЮ» з Харибіною Н.Ф. продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років, терміном до 14.12.2017.

25 жовтня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОБЛАСТІ»”, розташованого за адресою: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 4 під., 4 пов., – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке обліковується на балансі установи в наявності, та в цілому використовується за призначенням.

Кадрова робота в установі в цілому ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Начальником виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОБЛАСТІ».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Харибіною Наталією Федорівною, начальником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОБЛАСТІ»ˮ.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                               І. Потопальська