ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Феоклістовою Оленою Віталіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ФАРМАЦІЯ»ˮ

 

До обласної ради надійшла заява від Феоклістової Олени Віталіївни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ФАРМАЦІЯ» (далі – підприємство).

Юридична адреса підприємства: м. Харків, просп. Науки, 35.

Основною метою діяльності підприємства є забезпечення населення, лікувально-профілактичних установ, аптечних закладів, підприємств, організацій лікарськими засобами, виробами медичного призначення, задоволення потреб фізичних та юридичних осіб у сфері охорони здоров’я.

Керівництво підприємством здійснюється директором – Феоклістовою Оленою Віталіївною.

Феоклістова Олена Віталіївна, 1975 року народження. Освіта вища. У 1998 році закінчила Українську фармацевтичну академію, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Фармація» та здобувши кваліфікацію провізора.

Феоклістова Олена Віталіївна призначена на посаду директора підприємства рішенням Харківської обласної ради від 08 вересня 2016 року № 284-VII «Про створення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ФАРМАЦІЯ», припинення деяких комунальних підприємств шляхом їх злиття у КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ФАРМАЦІЯ» та внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 20 червня 2013 року № 780-VI» на умовах контракту строком на 1 рік – до 17.10.2017.

Розпорядженням голови обласної ради від 06.10.2017 № 155 з Феоклістовою О.В. були продовжені трудові відносини до 17.12.2017.

12 та 19 жовтня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ФАРМАЦІЯ», розташованого за адресою: м. Харків, просп. Науки, 35, – та з питань оренди та кадрової роботи.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що обліковується на балансі підприємства у наявності та в цілому використовується за призначенням.

Кадрова робота на підприємстві ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ФАРМАЦІЯ».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “ Про подовження трудових відносин із Феоклістовою Оленою Віталіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ФАРМАЦІЯ»ˮ.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                               І. Потопальська