ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                       № ___-VІI

 

Про хід виконання Регіональної

програми розвитку паливної галузі

Харківської області до 2020 року,

затвердженої рішенням обласної ради

від 22 грудня 2011 року № 292-VІ

 

 

Заслухавши інформацію Харківської обласної державної адміністрації про хід виконання Регіональної програми розвитку паливної галузі Харківської області до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 292-VІ, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Інформацію Харківської обласної державної адміністрації про хід виконання Регіональної програми розвитку паливної галузі Харківської області до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 292-VІ, взяти до відома.

 

2.  Харківській обласній державній адміністрації продовжити роботу щодо реалізації заходів Регіональної програми розвитку паливної галузі Харківської області до 2020 року.

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань             промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                 С. Чернов

 

 

 

Розробник: Управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації, 705 16 03