ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XIII сесія VII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                                                 Проект

 

Від «__» __________     2017   року                                                    ___-VII

 

 

Про погодження розширення меж

ділянки надр Західно-Гутської площі,

раніше наданої  у користування

ТОВ «ХАРКІВЕНЕРГОПРОМ»,

 та визнання таким, що втратило

чинність, рішення обласної  ради

від 25 травня 2017 року№478-VII

 

 

Розглянувши заяву-клопотання ТОВ «ХАРКІВЕНЕРГОПРОМ» щодо розширення меж ділянки надр Західно-Гутської площі, що надійшла разом із листом Державної служби геології та надр України від 24 листопада 2017 року   № 29142/03/12-17, відповідно до статті 9-1 Кодексу України про надра, підпункту 2 пункту 8, пункту 9 Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 травня 2011 року № 615 (зі змінами), на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Погодити розширення меж не більш ніж на 50 відсотків наданої раніше у користування ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХАРКІВЕНЕРГОПРОМ» ділянки надр Західно-Гутської площі з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки, а також збільшення обсягу видобування корисних копалин за рахунок розширення меж ділянки, але не більш як на 50 відсотків запасів, визначених раніше наданим дозволом, за умови, що суміжну ділянку не надано у користування (спеціальний дозвіл на користування надрами від 14 січня 2016 року № 4722).

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 25 травня 2017 року № 478 «Про розгляд клопотання Державної служби геології та надр України стосовно погодження розширення меж ділянки надр Західно-Гутської площі, раніше наданої у користування ТОВ “ХАРКІВЕНЕРГОПРОМ”».

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Пієв С.М.).

 

 

 

 Голова обласної ради                                                                    С. Чернов

 

 

 

Розробник: виконавчий апарат обласної ради, 700-53-16