ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про звільнення Бушеєва Костянтина Валерійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИˮ

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Бушеєва Костянтина Валерійовича директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, стосовно звільнення його із займаної посади за власним бажанням, у зв’язку зі зміною місця проживання.

Юридична адреса підприємства: Харківська область, Харківський район, с. Докучаєвське.

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, просп. Науки, 16.

Підприємство створено з метою розробки і реалізації проекту створення індустріального парку на території Харківської області для запровадження нових інструментів залучення вітчизняних та іноземних інвестиційних ресурсів в економіку області, створення сприятливих умов для реалізації інвестиційних проектів з ефективного використання індустріально-аграрного, наукового та інтелектуального потенціалу Харківської області для забезпечення зростання продуктивної зайнятості населення.

Бушеєв Костянтин Валерійович призначений на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ рішенням Харківської обласної ради від 21.06.2012 № 449-VІ «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» на умовах контракту строком на 1 рік, терміном до 02.07.2013.

Рішенням Харківської обласної ради від 20.06.2013 № 778-VІ «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» з Бушеєвим К.В. були продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 1 рік, терміном до 02.07.2014.

 Рішенням Харківської обласної ради від 10.07.2014 № 1010-VІ «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» з Бушеєвим К.В. були продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 1 рік, терміном до 17.07.2015.

Рішенням Харківської обласної ради від 18.06.2015 № 1242-VІ «Про продовження трудових відносин з Бушеєвим Костянтином Валерійовичем, на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» з Бушеєвим К.В. були продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки, терміном до 17.07.2018.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 39 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Бушеєва Костянтина Валерійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИˮ.

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату обласної ради                                        І.Є. Потопальська