ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»”

 

До обласної ради надійшла заява від Ганшиної Тетяни Володимирівни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» (далі – заклад).

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: м. Харків, м-н Свободи, 5,

Держпром, 3 під., 5 пов., кім. 50.

Основною метою діяльності закладу є всебічне задоволення потреб громадян з фізкультурно-оздоровчих, реабілітаційних, спортивних та спортивно-масових заходів, сприяння розвитку і підвищенню фізичної культури та різних видів спорту серед інвалідів міста Харкова і Харківської області, пропаганда фізичної культури та спорту серед інвалідів.

Ганшина Тетяна Володимирівна, 1962 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчила Харківський державний педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Фізичне виховання» та здобула кваліфікацію учителя фізичної культури.

Ганшиній Т.В. присвоєно вищу кваліфікаційну категорія з голболу серед спортсменів з вадами зору, яка діє до 31.08.2021.

Ганшина Тетяна Володимирівна працює на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 20 серпня 2013 року № 467-к «Про призначення Т. ГАНШИНОЇ», на умовах контракту строком на 1 рік, терміном до 21.08.2014.

Рішенням Харківської обласної ради від 05 березня 2015 року № 1197-VI Про укладання контракту  з Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»” з Ганшиною Т.В. продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки, терміном до 20.03.2018.

23 січня 2018 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ», розташованого за адресою: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 3 під., 5 пов., кім. 50, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке обліковується на балансі закладу в наявності, та в цілому використовується за призначенням.

Кадрова робота в закладі в цілому ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»”.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                               І. Потопальська