ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Серіковим Іваном Івановичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИˮ

 

До обласної ради надійшла заява від Серікова Івана Івановича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (далі - підприємство).

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: Харківська область, м. Чугуїв, вул. Старонікольська, 32.

Основною метою діяльності підприємства є задоволення потреб міста Чугуїв та Чугуївського району у виготовлені друкованої продукції: газет, бланків, етикеток, брошур, папок та іншої продукції, надання побутових послуг; одержання прибутку шляхом задоволення попиту на виготовлювану продукцію та наданні послуги, у тому числі комерційне посередництво, торгівельно-закупівельна діяльність.

Серіков Іван Іванович, 1951 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчив Харківський інженерно-будівельний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Теплогазопостачання, вентиляція та охорона повітряного басейну» та здобувши кваліфікацію інженера-будівельника.

Серіков Іван Іванович призначений на посаду директора підприємства рішенням Харківської обласної ради від 05 березня 2015 року № 1183-VI «Про призначення Серікова Івана Івановича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» на умовах контракту строком на 3 роки, терміном до 13.03.2018.

17 січня 2018 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ», розташованого за адресою: Харківська область, м. Чугуїв, вул. Старонікольська, 32, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що обліковується на балансі підприємства у наявності та в цілому використовується за призначенням.

Кадрова робота на підприємстві в цілому ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Серіковим Іваном Івановичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИˮ.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                               І. Потопальська