ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХLІІ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 25 червня 2009 року                                                                    1258-V

 

Про зміну типу та перейменування  загальноосвітньої

школи-інтернату І ступеня для дітей-сиріт та дітей,

позбавлених батьківського піклування, № 4 м. Харкова

комунальної власності

 

З метою виконання пункту 1 підрозділу 3.2. розділу 3 комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери (р1103_5_д), затвердженої рішенням  обласної ради від 03 лютого 2009 року № 1103-V (р1103-5), щодо створення у 2009 році обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів для обдарованих дітей Харківської області на базі загальноосвітньої школи-інтернату І ступеня для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  № 4 м. Харкова комунальної власності, відповідно до статті 9 Закону України „Про загальну середню освіту”,  статей 43 та 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Змінити тип загальноосвітньої школи-інтернату І ступеня для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, № 4 м. Харкова комунальної власності з  загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на спеціалізовану школу-інтернат для обдарованих дітей.

2. Перейменувати загальноосвітню школу-інтернат І ступеня для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, № 4 м. Харкова комунальної власності на комунальний заклад „Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради”.

3. Доручити голові обласної ради затвердити Статут комунального закладу „Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради”.

4. Обласній державній адміністрації здійснити заходи щодо виконання цього рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань науки і освіти (Прокопенко І.Ф.) та спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

Голова обласної ради                                                                                    С.Чернов