ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХLІI сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 25 червня 2009 року                                                                              1263-V

 

 

Про прийняття у спільну власність
територіальних громад сіл, селищ, міст області
Художньо-меморіального музею І.Ю. Рєпіна

 

            З метою збереження  та  використання  пам'яток матеріальної і духовної культури, привернення уваги широкої спільноти до надбань національної і світової історико-культурної спадщини, враховуючи звернення Харківської обласної державної адміністрації, керуючись Цивільним кодексом України (435-15), Господарським кодексом України (436-15), відповідно до Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" (147/98-ВР), статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР), на виконання рішення Харківської обласної ради від 07 серпня 2008 року № 882-V «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області Художньо-меморіального музею І.Ю. Рєпіна у м. Чугуєві з комунальної власності територіальної громади м. Чугуєва» (р882-5), враховуючи рішення Чугуївської міської ради від 28.11.2008 р. № 1926-V «Про передачу Художньо-меморіального музею І.Ю. Рєпіна у м. Чугуєві з комунальної власності територіальної громади м. Чугуєва у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області»,  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області Художньо-меморіальний музей І.Ю. Рєпіна з комунальної власності територіальної громади м. Чугуєва.

 

2. Голові обласної ради забезпечити прийняття музею, зазначеного у пункті 1 цього рішення, відповідно до чинного законодавства України.

 

3. Обласній державній адміністрації при формуванні обласного бюджету на 2010 рік передбачити кошти на фінансування з 01.01.2010 року обласного комунального закладу "Художньо-меморіальний музей І.Ю. Рєпіна" Харківської обласної ради.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії: з питань бюджету (Немикіна Л.П.), з питань культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Омельченко Л.Г.) та з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов