ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія  VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»_________ 2018 року                                                                № ___-VІI 

 

Про затвердження Положення

про порядок та умови відшкодування

депутатам обласної ради витрат, пов’язаних

зі здійсненням депутатських повноважень

 

З метою дотримання основних гарантій депутатської діяльності, відповідно до статей 32, 34 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2002 року № 1738 «Про порядок та умови безоплатного проїзду депутатів місцевих рад», статей 43, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити Положення про порядок та умови відшкодування депутатам обласної ради витрат, пов’язаних зі здійсненням депутатських повноважень  (додається).

 

2. Щорічно при  затвердженні обласного бюджету обласній державній адміністрації передбачати видатки на відшкодування депутатам обласної ради витрат, пов’язаних зі здійсненням депутатських повноважень, відповідно до цього Положення, згідно поданих обласною радою розрахунків по комплексній програмі «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2017-2021 роки».

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.); з питань бюджету (Немикіна  Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                          С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з фінансово-економічних питань та аудиту виконавчого апарата обласної ради, 700-53-19