ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Кравченка Сергія Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Кравченка Сергія Миколайовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ».

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 1під., 7 пов., кім. 164-168.

Кравченко Сергій Миколайович, 1974 року народження. Освіта вища. У 1996 році закінчив Харківський державний економічний університет, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент у виробничій сфері» та здобув кваліфікацію інженер-економіст.

У 2006 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Загальний стаж роботи – 19 років.

Листом від 04.12.2017 № 07-27/06/2259 Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації надав погодження на призначення Кравченка Сергія Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Кравченка Сергія Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ»”.

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська