Перелік додаткових змін до обласного бюджету на 2018 рік,

що пропонується винести на розгляд сесії обласної ради

 

І. Трансферти з державного та інших бюджетів

 

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 року №1068 «Деякі питання використання коштів для реалізації проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» (зі змінами) затверджується субвенція з державного бюджету для реалізації проектів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України в сумі 189 430,934 тис. грн та відповідні видатки по Департаменту капітального будівництва (додаток  1).

 

2. Приймається до обласного бюджету цільова субвенція з районного бюджету Кегичівського району в загальній сумі 1 236,0 тис.грн (в тому числі за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій – 1 200,0 тис.грн, співфінансування з районного бюджету – 36,0 тис.грн) та передбачаються відповідні видатки по Департаменту капітального будівництва на фінансування об’єкта «Капітальний ремонт Кегичівського районного Будинку культури, за адресою: 64003 Харківська область, селище Кегичівка, вул. 1 Травня, 9 (коригування)».

 

ІІ. Виділення додаткових коштів

 

1. За рахунок нерозподілених коштів загального фонду, залишків коштів обласного бюджету та субвенцій з державного бюджету, що склалися на початок року, збільшуються асигнування на утримання і розвиток матеріально-технічної бази бюджетних установ, фінансування окремих програм та заходів в загальній сумі 1 097 403,036 тис.грн (додатки 2, 2.1, 2.2).

 

2. За рахунок планових надходжень до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та залишку коштів на початок року передбачаються видатки на фінансування заходів з охорони і раціонального використання водних ресурсів, поводження з побутовими відходами в загальній сумі  46 658,113 тис. грн (додаток 3).

 

3. На виконання «Програми розвитку дорожнього господарства Харківської області на 2018-2020 роки» по Департаменту капітального будівництва передбачаються видатки Дорожнього фонду Харківської області в загальній сумі 254 509,052 тис.грн, в тому числі на:

- поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення (за рахунок спрямування частини коштів субвенції з державного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах) – 206 560,0 тис.грн;

 

- здійснення заходів в рамках проведення експерименту з розвитку автомобільних доріг загального користування (за рахунок спрямування залишку надходжень від перевиконання митних платежів, що утворився на початок 2018 року) – 47 949,052 тис.грн.

 

4. За рахунок повернення у 2018 році раніше наданих кредитів суб’єктам підприємницької діяльності та залишку відповідних коштів на початок року по головному розпоряднику коштів - Департаменту економіки та міжнародних відносин передбачаються видатки на кредитування суб'єктів малого та середнього підприємництва в рамках «Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016-2020 роки» в сумі 600,0 тис.грн.

 

 

 

 

 

 

 

Директор Департаменту

фінансів Харківської ОДА                                                             С.І. Овсянніков