ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія  VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»_________ 2018 року                                                                    № ___-VІI

 

Про окремі питання реформування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ "СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ" та внесення змін до рішення обласної ради від  14 квітня 2016 року  № 145-VІІ

 

Відповідно до частини другої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини третьої статті 4 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», статей 8, 20, 21 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», статей 106, 107 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», на підставі рішення трудового колективу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.    Створити комісію з реформування (перетворення) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ» (код ЄДРПОУ  21188137) та затвердити її персональний склад:

 

голова комісії:

 

 

Гнатченко

Лариса Вікторівна

-

головний редактор КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ», податковий номер 2381000726;

члени комісії:

 

 

Ільченко

Олена Миколаївна

-

головний бухгалтер КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ», податковий номер 2144001526;

 

Слєсарєва

Марина Леонідівна

-

заступник головного редактора з виробництва КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ», податковий номер 2741016729.

 

2. Встановити, що строк заяв кредиторських вимог складає 2 (два) місяці з дати внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відомостей про перебування підприємства у стані припинення,  вимоги кредиторів приймаються за адресою: м. Харків, м-н Свободи, буд. 5, Держпром, 1 під., 1 пов. - у порядку, визначеному чинним законодавством України.

 

3. Головному редактору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ» Гнатченко Л. В.:

3.1. Забезпечити проведення процедури реформування шляхом перетворення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ» у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ» із дотриманням вимог чинного законодавства України.

3.2. Після внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про перетворення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ»:

-     укласти договір оренди приміщення, розташованого за адресою: м. Харків, м-н Свободи, буд. 5, Держпром, 1 під., 1 пов., строком не менше ніж на 15 років із розміром орендної плати, установленим для бюджетних організацій;

-     подати заяву про перереєстрацію друкованого засобу масової інформації в порядку, визначеному Законом України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні.

 

4. Доручити голові обласної ради здійснити передбачені чинним законодавством України заходи та підписати передавальний акт, Угоду про вихід зі складу засновників (співзасновників) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ» та інші документи, пов’язані з реформуванням (перетворенням) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ» та виходом Харківської обласної ради із складу засновників газети.   

 

5. Внести зміни до пункту 3 рішення від 14 квітня 2016 року № 145-VІІ “Про реформування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА – РЕДАКЦІЇ ГАЗЕТИ «СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ»”, а саме: замінити слова та цифри «з 01.04.2018» на слова та цифри «до кінця 2018 року».

 

6. Надіслати це рішення до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері телебачення і радіомовлення, інформаційній та видавничій сферах (Державний комітет телебачення і радіомовлення України), для внесення відомостей до Зведеного переліку об’єктів реформування та до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації друкованих засобів масової інформації (Міністерство юстиції України), а також направити трудовому колективу редакції газети «Слобідський край».

 

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Гусаров О.С.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88