ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

______ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

 

Від __________ 2018 року                                                                     _____-VІІ

 

 

Про дострокове припинення

повноважень депутата обласної

ради VІІ скликання

 

Розглянувши заяву депутата Харківської обласної ради  Попова Віктора Васильовича про складання ним депутатських повноважень, відповідно до пункту 2 частини 2 статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», пункту  10 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.             Достроково припинити повноваження депутата Харківської обласної ради VІІ скликання Попова Віктора Васильовича, обраного депутатом обласної ради за виборчим списком від політичної партії «Відродження».

 

2.             Рішення направити до Харківської обласної виборчої комісії для вирішення питання про заміщення депутата відповідно до Закону України «Про місцеві вибори».

3.             Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, етики, депутатської діяльності та контролю за виконанням рішень обласної ради (Колмик О.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов