Додаток

до рішення обласної ради

від 25 червня 2009 року № 1273-V (1273-5-рр)

LІІ сесія V скликання)

 

Перелік підприємств,

клопотання яких щодо користування надрами погоджено

 

            1. ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, Північно-Волвенківського родовища вуглеводнів з подальшим видобуванням нафти і газу, розташованого в межах Балаклійського району і віднесеного  до зони виробничої діяльності  ГПУ «Шебелинкагазвидобування».

 

2. ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» -  клопотання щодо  отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової  розробки, Західно-Старовірівського  родовища вуглеводнів з подальшим видобуванням нафти і газу, розташованого  в межах Красноградського та Нововодолазького районів і віднесеного до зони виробничої діяльності ГПУ «Шебелинкагазвидобування».

 

3. ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» - клопотання щодо  продовження терміну дії спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, Ланнівського  родовища вуглеводнів, розташованого в межах Красноградського району і віднесеного до  зони виробничої діяльності ГПУ «Шебелинкагазвидобування».

 

            4. Відкрите акціонерне товариство «ЕЛЕВАТОРМЛИНМАШ» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою  геологічного вивчення, у тому числі  дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловина №1),  розташованого  у м. Харкові.

 

            5. Ізюмське комунальне виробниче водопровідно-каналізаційне підприємство -  клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою  промислової розробки «Міського» (свердловини №№ 8, 9, 11, 15, 16, 19, 21, 21а, 22, 25, 31, 32, 33, 34, 35) та «Синичанського» (свердловини №№ 4, 5, 43, 61, 62, 63, 64, 82) родовищ прісних підземних вод, розташованих  в  Ізюмському районі.

 

            6. АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОЛІМП» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою  геологічного вивчення, у тому числі  дослідно-промислової розробки, водозабору підземних вод (свердловина № 1), розташованого в смт Пісочин Харківського району.

 

            7. Казенне підприємство «Південукргеологія» - клопотання щодо  отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою  геологічного вивчення, у тому числі  дослідно-промислової розробки Малокомишуваського родовища фосфоритів (ділянки Перемога і Заводська),  розташованого  в Ізюмському районі.

 

Заступник голови

обласної ради                                                                                  М.Тітов