ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»____________ 2018 року                                                              № ___-VІI

 

Про внесення змін до рішення

Харківської обласної ради

від 25 червня 2009 року  № 1262-V

«Про запровадження дитячого

телевізійного фестивалю “Дитятко”»  

 

Відповідно до статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою ефективного сприяння розвитку дитячого кіно та телебачення і підтримки дитячих студій, гуртків та обдарованих дітей, що займаються екранною творчістю, підвищення професійного рівня медіа, орієнтованих на дитячу цільову аудиторію, враховуючи досвід, отриманий під час підготовки та проведення попередніх фестивалів,  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до рішення Харківської обласної ради від 25 червня 2009 року № 1262-V «Про запровадження дитячого телевізійного фестивалю “Дитятко”», виклавши назву фестивалю «дитячий телевізійний фестиваль “Дитятко”» у новій редакції «Міжнародний дитячий медіафестиваль “Дитятко”».

2. Доручити голові обласної ради внести відповідні зміни до Положення про проведення дитячого телевізійного фестивалю "Дитятко".

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Мураєва В.О.), з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Гусаров О.С.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                 С. Чернов

 

Розробник: виконавчий апарат обласної ради, 700-53-05