ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XL сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я  

 

 

 

Від 26 березня 2009 року                                                                         1164-V

 

Про надання ПП «БУДТЕХНОЛОГІЯ–Н»

гірничого відводу для розробки

Куп’янського родовища  будівельного піску

біля с. Глушківка Куп’янського району

 

            Розглянувши заяву ПП «БУДТЕХНОЛОГІЯ–Н» та проект гірничого відводу для розробки Куп’янського родовища  будівельного піску біля с. Глушківка Куп’янського району, на підставі статей 9, 17  Кодексу України Про надра (132/94-ВР), керуючись Положенням про порядок надання гірничих відводів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року № 59 (59-95-п), відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Надати приватному підприємству «БУДТЕХНОЛОГІЯ–Н» гірничий відвід  площею  57,0  га  для розробки Куп’янського родовища  будівельного піску (Південної частини Південної ділянки) біля с. Глушківка Куп’янського району.

2. Надати приватному підприємству «БУДТЕХНОЛОГІЯ–Н» акт гірничого відводу та оформити напис у верхньому правому куті копії топографічного плану.

3. Приватному підприємству «БУДТЕХНОЛОГІЯ–Н» зареєструвати наданий гірничий відвід в установленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Супрун О.М.).

 

 

Голова обласної ради                                                              С.Чернов