УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.

 

 

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XL сесія  V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 27 березня  2009 року                                                                            № 1174-V

 

 

Про внесення змін та доповнень до рішення обласної ради від 15 грудня 2006 року № 130-V „Про порядок управління майном, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (зі змінами)

 

Відповідно до ст. 65 Господарського кодексу України (436-15), Кодексу законів про працю  України (322-08), пунктів 20, 27 частини першої статті 43, статті 44 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР), Закону України Про місцеві державні адміністрації” (586-14) обласна рада

 

                                               В И Р І Ш И Л А:

 

1.             Внести до рішення обласної ради від 15 грудня 2006 року № 130-V „Про порядок управління майном, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (р130-5) (у редакції рішення  обласної ради від 05 липня 2007 року № 315-V (р315-5)) наступні зміни та доповнення:

 

1.1. Викласти підпункти 4.1., 4.2., 4.3. пункту 4  наступним чином:

„4.1. Укладати і вносити зміни до контрактів з керівниками  комунальних підприємств та вищих навчальних закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області і перебувають в управлінні обласної ради, у порядку, затвердженому Положенням.

4.2. Погоджувати  штатний розклад комунальних підприємств, що є  у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, відряджень та термінів  відпусток керівників обласних комунальних підприємств та вищих навчальних закладів.

4.3. Погоджувати призначення на посаду, подовження терміну дії контракту, звільнення з займаної посади обласною державною адміністрацією керівників обласних комунальних установ, закладів (крім вищих навчальних закладів), що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області і перебувають в управлінні обласної ради, у порядку, затвердженому Положенням.”.

 

          1.2. Викласти пункт 6. у такій редакції:

„6. Делегувати обласній державній адміністрації повноваження щодо:

- призначення на посаду, подовження терміну дії контрактів та звільнення з посади керівників комунальних установ, закладів (крім вищих навчальних закладів), що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, за попереднім погодженням з головою обласної ради, у порядку, затвердженому Положенням;

- погодження відпусток та відряджень керівників комунальних установ та закладів (крім вищих навчальних закладів), що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області;

- погодження статутів (положень) комунальних установ та закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.”.

 

          1.3. Внести зміни та доповнення до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади  керівників  комунальних підприємств, установ, закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (у редакції рішення обласної ради від 05 липня 2007 року № 315-V (р315-5)), виклавши його  в новій редакції (додається). (р1174_5_д)

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов