ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХL сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 27 березня 2009 року                                                                            1200-V

           

Про депутатський запит депутата обласної ради Рудакова В.А. до прокурора Харківської області державного радника юстиції 2 класу
Синчука В.Л. та начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області Развадовського В.Й. щодо законності позапланової перевірки господарської діяльності підприємства «УКРНДІХІММАШ», яка проводиться відділом державної служби по боротьбі з економічними злочинами Харківського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» (93-4) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Вимогу депутата обласної ради Рудакова В.А. вважати депутатським запитом до прокурора Харківської області державного радника юстиції 2 класу Синчука В.Л. та до начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області Развадовського В.Й.

 

2.         Запит направити для розгляду до прокуратури Харківської області  та до Головного управління МВС України в Харківській області і просити надати відповідь обласній раді та депутату.

 

3.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Бервено С.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                             С. Чернов