Пояснювальна записка

до проекту рішення обласної ради «Про виконання регіональної Програми протидії терористичній діяльності на території Харківської області на 2018 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 556-VII»

 

1. Обґрунтування необхідності прийняття проекту рішення, цілей, завдань і основних його положень.

 

Розробка та внесення на розгляд Харківської обласної ради зазначеного проекту рішення обумовлена необхідністю контролю та оцінки результатів виконання заходів, передбачених регіональною Програмою протидії терористичній діяльності на території Харківської області на 2018 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 556-VII.

 

2. Посилання на нормативно-правові акти, відповідно до яких було розроблено проект рішення.

 

Проект рішення розроблено на підставі статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 

3. Обґрунтування очікуваних соціально-економічних, правових та інших результатів, у разі прийняття рішення.

 

Прийняття обласною радою зазначеного проекту рішення дозволить здійснити аналіз виконання регіональної Програми протидії терористичній діяльності на території Харківської області на 2018 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 556-VII, та оцінку ефективності заходів, передбачених зазначеною регіональною Програмою.

 

 

Директор Департаменту оборонної,

мобілізаційної роботи та взаємодії

з правоохоронними органами

Харківської обласної державної

адміністрації                                                                                                    О.М. Максимов