ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Давиденком Віталієм Станіславовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Давиденка Віталія Станіславовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (далі – підприємство).

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: Харківська область, м. Чугуїв, вул. Старонікольська, 32.

Метою діяльності підприємства є задоволення потреб суб’єктів господарювання, що розташовані в місті Чугуєві та Чугуївському районі, а також мешканців району у виготовленні друкованої продукції: газет, бланків, етикеток, брошур, папок та іншої продукції, надання побутових послуг; одержання прибутку шляхом задоволення попиту на виготовлювану продукцію, виконувані роботи та надані послуги, у тому числі комерційне посередництво, торговельно-закупівельна діяльність.

Давиденко Віталій Станіславович, 1960 року народження. Освіта вища. У 1991 році закінчив Новочеркаський політехнічний інститут, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Механічне обладнання підприємств будівельних матеріалів, виробів та конструкцій» та здобув кваліфікацію інженер-механік.

Рішенням обласної ради від 01.03.2018 № 701-VII «Про призначення Давиденка Віталія Станіславовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» Давиденка В.С. призначено на посаду директора підприємства на умовах контракту строком на 1 рік, терміном до 14.03.2019.

15 січня 2019 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, розташованого за адресою: Харківська область, м. Чугуїв, вул. Старонікольська, 32, ведення кадрової роботи та виконання керівником умов контракту.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке обліковується на балансі друкарні в наявності, підтримується в задовільному стані, в цілому використовується за призначенням. Частина площ не використовується, у зв’язку із зменшенням обсягів виробництва, розмірів обладнання та великих витрат на опалення. На даний час відсутня можливість передачі приміщень в оренду.

Кадрова робота на підприємстві ведеться у цілому з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Давиденком Віталієм Станіславовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності, обліку майна та майнових
відносин виконавчого апарату

обласної ради                                                                                              І. Потопальська