ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Городецького Сергія Леонідовича на посаду начальника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ розташований за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Есхар, вул. Горького, 13.

Відповідно до статті 26 Закону України «Про загальну середню освіту» керівник закладу загальної середньої освіти, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області призначається на посаду за результатами конкурсного відбору строком на шість років (строком на два роки - для особи, яка призначається на посаду керівника закладу освіти вперше) на підставі рішення конкурсної комісії.

На виконання рішення Харківської обласної ради від 06 грудня 2018 року № 872-VII «Про оголошення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» головою Харківської обласної ради видано розпорядження від 08 січня 2019 року № 9 “Про створення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ”.

Перше засідання конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ відбулося 25 січня 2019 року, на якому обрано голову конкурсної комісії та розглянуті подані кандидатами документи на відповідність кваліфікаційним вимогам згідно із пунктом 6.1. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ.

29 січня 2019 року відбувся конкурсний відбір на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

За підсумками проведеного конкурсного відбору – тестування, розв’язання ситуаційного завдання, оцінювання презентації проекту програми розвитку КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ та співбесіди – переможцем обрано Городецького Сергія Леонідовича (загальна сума балів – 43,8).

Городецький Сергій Леонідович, 1969 року народження. Освіта вища. У 1991 році закінчив Харківське вище військове командно-інженерне училище РВСП імені М.І. Крилова за спеціальністю «Автоматизовані системи управління» та здобув кваліфікацію інженера з радіоелектроніки. У 2007 році закінчив Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди за спеціальністю «Управління навчальним закладом» та здобув кваліфікацію керівника підприємства, установи та організації (в сфері освіти та виробничого навчання).

Городецький С.Л. має почесне звання «Заслужений працівник освіти України».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом VI Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Городецького Сергія Леонідовича на посаду начальника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПАТРІОТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”.

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності, обліку майна та майнових
відносин виконавчого апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська