ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2019 року                                                                    № ___-VІI

 

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 30 серпня 2018 року № 801-VІI (зі змінами)

 

 

 

            Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пунктів 19, 20 статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1, 2.

2.         Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатках 1, 2 до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та нормативно-правовими актами обласної ради.

3.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 30 серпня 2018 року № 801-VІI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами), а саме: у колонці 5 п. 8 слова «Розміщення суб’єкта господарювання, що діє на основі приватної власності і провадить господарську діяльність з медичної практики» замінити словами «Розміщення торговельного об’єкта з продажу ортопедичних виробів».

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 700-07-44