ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХІХ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 06 березня 2009 року                                                                            1123-V

           

 

Про депутатський запит депутата обласної ради Токарева О.Б. до начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області Развадовського В.Й. та прокурора Харківської області державного радника юстиції 2 класу Синчука В.Л. щодо відмови в порушенні кримінальної справи по факту загибелі під час гасіння пожежі 11 січня 2009 року охоронця супермаркету «Дігма» Нітай Ю.А.

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" (93-4) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Вимогу депутата обласної ради Токарева О.Б. вважати депутатським запитом до прокурора Харківської області державного радника юстиції 2 класу Синчука В.Л. та начальника ГУ МВС України в Харківській області Развадовського В.Й.

2.         Запит направити для розгляду до прокуратури Харківської області та Головного управління МВС України в Харківській області і просити надати відповідь обласній раді та депутату.

3.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Бервено С.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                             С. Чернов