ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Ничипуренко Ірини Сергіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 4»

 

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 4» розташовано за адресою: Харківська область, м. Ізюм, вул. Ентузіастів, 104.

Відповідно до статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» керівники підприємств та установ (закладів) охорони здоров’я, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області призначаються на посаду за рішенням Харківської обласної ради шляхом укладення з ними контракту строком від трьох до п’яти років за результатами конкурсу.

На виконання рішення Харківської обласної ради від 06 грудня 2018 року № 869-VII «Про оголошення про проведення конкурсів  на заміщення посад керівників комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» головою Харківської обласної ради видано розпорядження від 08 січня 2019 року № 5 “Про створення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 4»”.

З 14 січня 2019 року оголошено конкурс на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 4» упродовж 30 календарних днів приймалися документи від претендентів на зазначену посаду.

18 лютого 2019 року відбувся конкурсний відбір на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 4», на якому конкурсна комісія заслуховувала конкурсні пропозиції учасника конкурсу, проводила із ним співбесіду та враховувала відповідність учасника конкурсу та його конкурсні пропозиції встановленим вимогам.

За підсумками проведеного конкурсного відбору переможцем обрано Ничипуренко Ірину Сергіївну.

Ничипуренко Ірина Сергіївна,  1979 року народження. Освіта вища. У 2003 році закінчила Харківський державний медичний університет, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Лікарська справа» та здобула кваліфікацію лікаря.

Ничипуренко І.С. має кваліфікаційні категорії зі спеціальностей «Організація і управління охороною здоров’я» та «Фтизіатрія».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом V Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 4» підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Ничипуренко Ірини Сергіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 4»”.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                        М.П. Бур’янова