ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІХ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від ____________ 2019 року                                                                     № ___-VIІ

 

Про прийняття у спільну власність

територіальних громад сіл, селищ, міст

Харківської області об’єкта

«Пам’ятникоохоронні роботи по

будівлі - пам’ятці архітектури

по вул. Римарська, 21 у м. Харкові

(КП «Харківська обласна філармонія»)

(реконструкція) (коригування у зв’язку

з виділенням пускових комплексів)

(II пусковий комплекс)»

 

 

Відповідно до акта готовності об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі - пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів) (II пусковий комплекс)» до експлуатації від 09 січня 2019 року, сертифікату відповідності закінченого будівництвом об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі - пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів) (II пусковий комплекс)», засвідченого Державною архітектурно-будівельною інспекцією України від 11 січня 2019 року за № 163190111184, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Прийняти від Харківської обласної державної адміністрації у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області об’єкт «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі - пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів) (II пусковий комплекс)» загальною вартістю 354 707 656, 00 грн, розташований за адресою: м. Харків, вул. Римарська, 21.

 

2. Доручити голові Харківської обласної державної адміністрації забезпечити передачу об’єкта, зазначеного у пункті 1 цього рішення, відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

3. Доручити голові обласної ради забезпечити прийняття об’єкта, зазначеного у пункті 1 цього рішення, відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.); з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Мураєва В.О.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації, 700-32-27