ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVІІІ  сесія  V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 29 січня 2009 року                                                                                          1090-V 

 

Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області будівлі дитячого відділення Державного лікувально-профілактичного закладу «Відділкова лікарня ст. Куп’янськ» Статутного територіально-галузевого об’єднання «Південна залізниця», розташованого за адресою: Харківська область, смт Куп’янськ-Вузловий, вул. Кірова, 26, - з державної власності

 

Згідно з наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 16 грудня 2008 року № 1518 «Про передачу будівлі дитячого відділення ДЛПЗ «Відділкова лікарня ст. Куп’янськ» СТГО «Південна залізниця» у комунальну власність», на підставі рішень обласної ради від 26 грудня 2007 року № 548-V (р548-5) та від 27 червня 2008 року № 808-V (р808-5), враховуючи звернення обласної державної адміністрації, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (147/98-ВР), постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (1482-98-п), статті 43, пункту 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

                                               В И Р І Ш И Л А:

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області будівлю дитячого відділення Державного лікувально-профілактичного закладу «Відділкова лікарня ст. Куп’янськ» Статутного територіально-галузевого об’єднання «Південна залізниця», розташованого за адресою: Харківська область, смт Куп’янськ-Вузловий, вул. Кірова, 26, - з державної власності, з подальшим зарахуванням на баланс Куп’янського медичного коледжу імені Марії Шкарлетової на праві оперативного управління, з метою відкриття відділення медсестринського догляду (ХОСПІС).

2. Призначити комісію для передачі об’єкта, зазначеного у пункті 1 цього рішення, та затвердити її персональний склад (додається). (р1090_5_д)

3. Комісії, за результатами обстеження, у місячний термін скласти акт приймання-передачі будівлі дитячого відділення Державного лікувально-профілактичного закладу «Відділкова лікарня ст. Куп’янськ» Статутного територіально-галузевого об’єднання «Південна залізниця», розташованого за адресою: Харківська область, смт Куп’янськ-Вузловий, вул. Кірова, 26, – з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області, та надати на затвердження голові обласної ради.

4.                  Управлінню з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради після затвердження акта приймання-передачі здійснити заходи щодо корегування переліку майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.) та з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства (Святаш В.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов