ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Чабань Оксаною Леонідівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ  БОГОДУХІВСЬКОГО  ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУˮ

 

До обласної ради надійшло звернення від Чабань Оксани Леонідівни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ  БОГОДУХІВСЬКОГО  ГЕРІАТРИЧНОГО  ПАНСІОНАТУ (далі – установа).

Юридична адреса та місцезнаходження установи: Харківська область, Богодухівський район, с. Зарябинка, вул. Шкільна, 41.

Основною метою діяльності установи є забезпечення належних умов для проживання, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги громадянам похилого віку та інвалідам, які потребують стороннього догляду і допомоги.

Чабань Оксана Леонідівна, 1976 року народження. Освіта вища. У 1997 році закінчила Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Дошкільне виховання» та здобувши кваліфікацію викладача дошкільної педагогіки і психології, вихователь дітей дошкільного віку. У 2009 році закінчила Харківський інститут бізнесу і менеджменту, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Маркетинг» та здобувши кваліфікацію спеціаліста з маркетингу.

Рішенням Харківської обласної ради від 30 серпня 2018 року № 796-VII «Про призначення Чабань Оксани Леонідівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ» Чабань О.Л. призначено на посаду директора установи на умовах контракту строком на 1 рік, терміном – до 05.09.2019.

21 березня 2019 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ, розташованого за адресою: Харківська область, Богодухівський район, с. Зарябинка, вул. Шкільна, 41, та ведення кадрової роботи.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке обліковується на балансі установи, є в наявності та у цілому використовується за призначенням.

Кадрова робота в установі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Чабань Оксаною Леонідівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ  БОГОДУХІВСЬКОГО  ГЕРІАТРИЧНОГО  ПАНСІОНАТУˮ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             М. БУР’ЯНОВА