ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Солопіхіним Антоном Анатолійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»ˮ

 

До обласної ради надійшло звернення від Солопіхіна Антона Анатолійовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ» (далі – підприємство).

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром 6 під., 4 пов., кім. 33-35.

Основною метою підприємства є реалізація державних та місцевих програм у сфері телекомунікації, з метою збільшення і покращення доступу більш широких верст населення до загальнодоступних телекомунікаційних послуг, які необхідні їм для задоволення власних потреб, а також з метою створення сприятливих умов розвитку і підвищення ефективності існуючих та нових телекомунікаційних мереж у населених пунктах Харківської області.

Солопіхін Антон Анатолійович, 1982 року народження. Освіта вища. У 2003 році закінчив Українську академію банківської справи, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Банківська справа» та здобув кваліфікацію економіст.

Рішенням Харківської обласної ради від 30 серпня 2018 року № 798-VII “Про призначення Солопіхіна Антона Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»” Солопіхіна А.А. призначено на посаду директора підприємства на умовах контракту строком на 1 рік, терміном – до 06.09.2019.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Солопіхіним Антоном Анатолійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»ˮ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                         М. БУР’ЯНОВА