ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від _____________ 2019 року                                                                   № ___-VІI

 

Про призначення Ляшова Анатолія Олексійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА - ІНТЕРНАТ І-ІІ СТУПЕНІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» (зі змінами), враховуючи рішення конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА - ІНТЕРНАТ І-ІІ СТУПЕНІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Призначити ЛЯШОВА Анатолія Олексійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА - ІНТЕРНАТ І-ІІ СТУПЕНІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» як такого, що пройшов за конкурсом, з 03 вересня 2019 року на умовах контракту строком на 6 років.

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (В. ЗВЄРЄВ); з питань спільної власності територіальних громад області (Л. ГАСАН).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 715-72-61