ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від  ____________ 2019 року                                                                           № ___-VIІ

 

Про затвердження Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області

 

З метою впорядкування умов і розміру оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, відповідно до пункту 20 статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Затвердити Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області (додається).

 

2.    Визначити, що Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, набирає чинності з 01 вересня 2019 року.

 

3.    Керівникам комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, при складанні штатного розпису керуватися Положенням про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

4.    Доручити голові обласної ради погоджувати штатні розписи комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

5.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з спільної власності територіальних громад області (Л. ГАСАН).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88