ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проєкт

 

Від  «___»_________  2019 року                                                            № ___-VII

 

 

Про обрання представників  громадськості

до поліцейських комісій

 

Відповідно до частини 2 статті 43, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 51 Закону України „Про Національну поліцію”, пункту 8 розділу II Порядку діяльності поліцейських комісій, затвердженого наказом МВС України від 25 грудня 2015 року № 1631, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 14 січня 2016 року № 49/28179, листа Головного управління Національної поліції в Харківській області від 31 травня 2019 року № 3490/119/01/12-2019 та листа Управління поліції охорони в Харківській області від 11 червня 2019 року № 1132/43/40/02-2019, з метою забезпечення прозорого добору (конкурсу) і просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, встановлення їх відповідності посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції, на підставі рекомендацій постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

1.                  Обрати до складу поліцейської комісії Управління  поліції охорони в Харківській області Національної поліції України наступного представника громадськості:

 

1.1.  . 

 

2. Обрати до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Харківській області наступних представників громадськості:

 

2.1.  . 

2.2.  .

 

 

                                                                       2

 

3. Направити дане рішення до Управління поліції охорони в Харківській області Національної поліції України, Головного управління Національної поліції в Харківській області та Національної поліції України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (А. РУСЕЦЬКИЙ). 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                      С. ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: постійна комісія обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, 700-53-28