ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Жупинського Миколи Олексійовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ (далі – установа).

Юридична адреса установи: Харківська область, Богодухівський район, м. Богодухів, вул. Замісцева, 49.

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА БОГОДУХІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ є стаціонарною інтернатною установою для соціального захисту, що утворюється для тимчасового або постійного проживання/перебування осіб із стійкими інтелектуальними та/або психіатричними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів і яким згідно із висновком лікарської комісії за участю лікаря-психіатра не протипоказане перебування в Інтернаті.

Жупинський Микола Олексійович, 1959 року народження. Освіта вища. У 1981 році закінчив Українську ордена Трудового Червоного Прапору сільськогосподарську академію за спеціальністю «Зоотехнія» та здобув кваліфікацію зооінженера. У 2014 році пройшов підвищення кваліфікації на тематичному семінарі «Актуальні проблеми соціальної політики» у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 15 березня 2012 року № 101-к «Про призначення Жупинського М.О.» Жупинського М.О. призначено на посаду директора установи.

Рішенням обласної ради від 18 грудня  2014 року № 1107-VІ “Про укладання контракту з Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ” із Жупинським М.О. укладено контракт на посаді директора установи строком на 5 років, терміном до 24 грудня 2019 року.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області,  затвердженим  рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року

№ 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                  Марина БУР’ЯНОВА