ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2019 року                                                                         № ___-VІI

 

Про подовження трудових відносин
із Калмиковою Іриною Миколаївною,
директором
КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 1»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, рішення обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» (зі змінами), на підставі заяви Калмикової Ірини Миколаївни обласна рада

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Подовжити трудові відносини із КАЛМИКОВОЮ Іриною Миколаївною, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 1», на умовах контракту строком на ___ рік.

 

2.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (В. СВЯТАШ); з питань спільної власності територіальних громад області (Л. ГАСАН).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                  Сергій ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88