ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин
із Нестеренком Володимиром Миколайовичем, директором
КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО  ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Нестеренка Володимира Миколайовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ (далі – установа).

Юридична адреса установи: Харківська область, м. Лозова, смт Панютине, вул. Івана Середи, 10.

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ПАНЮТИНСЬКИЙ  ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ є стаціонарною соціально-медичною установою, призначеною для постійного проживання громадян чоловічої та жіночої статі з психоневрологічними захворюваннями, які потребують стороннього догляду, побутового та медичного  обслуговування.

Нестеренко Володимир Миколайович, 1958 року народження. Освіта вища. У  2008 році закінчив Приватний вищий навчальний заклад «Харківський інститут екології і соціального захисту» за спеціальністю «Соціологія» та здобув кваліфікацію бакалавра соціології.

Рішенням обласної ради від 18 грудня 2014 року № 1100-VІ «Про призначення Нестеренка Володимира Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ» Нестеренка В.М. призначено на посаду директора установи на умовах контракту строком на 5 років, терміном до 24 грудня 2019 року.

 Листом від 29.12.2018 № 01-73/10860 Харківська обласна державна адміністрація погодила подовження трудових відносин з Нестеренком В.М. строком на 5 років.

22 жовтня 2019 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО  ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ, розташованого за адресами: Харківська область, м. Лозова, смт Панютине, вул. Івана Середи, 10, - та ведення кадрової роботи.

 За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, закріплене за установою, підтримується в належному стані, використовується за призначенням, проводяться ремонти приміщень.

Кадрова робота в установі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області,  затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року

№ 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради  “Про подовження трудових відносин із Нестеренком Володимиром Миколайовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО  ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ”.

 

 

 

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                 Марина БУР’ЯНОВА