ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2019 року                                                                       № ___-VІI

 

Про оголошення конкурсів  на посади керівників закладів освіти, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Оголосити конкурси на посади:

          керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 2» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ;

-          керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

2. Доручити голові обласної ради:

            2.1. Забезпечити розміщення оголошення щодо проведення конкурсів на офіційному вебсайті Харківської обласної ради та офіційних сайтах закладів освіти, зазначених у пункті 1 цього рішення.

2.2. Сформувати конкурсні комісії протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсів на посади керівників закладів освіти, зазначених у пункті 1 цього рішення.

2.3. Призначити секретарів конкурсних комісій з обрання керівників закладів освіти, зазначених у пункті 1 цього рішення.

2.4. Внести кандидатури претендентів на посади керівників закладів освіти, зазначених у пункті 1 цього рішення, відповідним конкурсним комісіям.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (В. ЗВЄРЄВ); з питань спільної власності територіальних громад області (Л. ГАСАН).

 

 

Голова обласної ради                                                                               Сергій  ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88