ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проєкту рішення Харківської обласної ради

 

«Про затвердження акта приймання-передачі об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі-пам’ятці архітектури по
вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів)» (II пусковий комплекс)»

           

 Пропонується для розгляду питання щодо затвердження акта приймання-передачі об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі-пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів)» (II пусковий комплекс).

Відповідно до рішення обласної ради від 30 травня 2019 року № 1012-VІІ «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі-пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів)» (II пусковий комплекс)», на виконання розпорядження голови обласної ради від 15 липня 2019 року № 162 «Про створення комісії з прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі - пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів)» (ІI-й пусковий комплекс)» (зі змінами  внесеними розпорядженням голови обласної ради  від 20 серпня 2019 року № 195) головою комісії КОВАЛЕНКОМ Віктором Миколайовичем - першим заступником голови обласної ради, заступником голови комісії ЖУКОВИМ Сергієм Євгенійовичем - директором Департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації  та всіма членами вказаної комісії з 29 серпня 2019 року по 04 вересня 2019 року проведено огляд зазначеного об’єкта та підписано відповідний акт приймання-передачі (на 210 аркушах (кожен) в 4 примірниках).

Згідно із витягом з протоколу № 52 від 24 жовтня 2019 року засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області  управлінню з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради доручено підготувати проєкт рішення обласної ради «Про затвердження акта приймання-передачі об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі-пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів)» (II пусковий комплекс)» та рекомендовано винести  його для розгляду на пленарному засіданні сесії обласної ради.

Керуючись статтями 43 та 59, пунктом 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», пропонується для розгляду на сесії обласної ради проект рішення «Про затвердження акта приймання-передачі об’єкта «Пам’ятникоохоронні роботи по будівлі-пам’ятці архітектури по вул. Римарська, 21 у м. Харкові (КП «Харківська обласна філармонія») (реконструкція) (коригування у зв’язку з виділенням пускових комплексів)» (II пусковий комплекс)».

 

 

 

Начальник управління з

питань комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                              Марина БУР’ЯНОВА