ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від «___»____________ 2019 року                                                          № ___-VІI

 

Про оголошення конкурсів на посади керівників закладів культури, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

Відповідно до статей 21, 212 Закону України «Про культуру», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» (зі змінами) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.        Оголосити конкурси на посади:

-      керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХУДОЖНЬО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ І.Ю. РЄПІНА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ;

-      керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЛІТЕРАТУРНО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ Г.С. СКОВОРОДИ»;

-      керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА».

 

2.         Пропозиції від кандидатів на зайняття посади керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення, приймати протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу.

 

3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити опублікування в засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсів на посади керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.2. Забезпечити розміщення оголошення щодо проведення конкурсів на офіційному вебсайті Харківської обласної ради та офіційних сайтах закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.3. Оприлюднити на офіційному вебсайті Харківської обласної ради умови праці, відомості про матеріально-технічну базу, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.4. Сформувати конкурсні комісії протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсів на посади керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.5. Призначити секретарів конкурсних комісій з обрання керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.6. Внести кандидатури претендентів на посади керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення, відповідним конкурсним комісіям.

3.7. Внести кандидатури осіб, які перемогли у конкурсах на посади керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення, на розгляд обласної ради на пленарному засіданні для призначення в установленому порядку.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Валерія МУРАЄВА); з питань спільної власності територіальних громад області (Людмила ГАСАН).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               Сергій ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88