ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради Про звільнення Гапановича Андрія Федоровича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Гапановича Андрія Федоровича керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА», стосовно звільнення його із займаної посади за угодою сторін.

ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА», розташований за адресою: м. Харків, вул. Полтавський Шлях, 18.

Гапанович Андрій Федорович призначений на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА» рішенням Харківської обласної ради від 23 червня 2016 року № 214-VІІ “Про призначення Гапановича Андрія Федоровича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА»” на умовах контракту строком на 5 років – до 29.06.2021.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України, Законом України «Про культуру», Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), беручи до уваги протокол постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму № 30 від 21.11.2019, підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про звільнення Гапановича Андрія Федоровича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА»”.

 

 

 

 

Начальник управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                    Марина БУР’ЯНОВА