ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХV сесія ІV скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 29 березня 2005 року

 

Про упорядкування питань

щодо передачі в оренду майна спільної 

власності територіальних

громад сіл, селищ, міст області

 

            Відповідно до Закону України "Про оренду державного та комунального майна" (2269-12), статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Затвердити Положення про порядок передачі в оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, згідно з додатком 1. (25-12/4-Д1)

 

            2. Затвердити Методику розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, згідно з додатком 2. (25-12/4-Д2)

 

            3. Вважати такими, що втратили чинність:

 

-        Порядок надання органом, уповноваженим обласною радою управляти майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, дозволів підприємствам, установам, організаціям щодо укладання договору оренди структурних підрозділів та нерухомого майна (17-2/3-Д1), затверджений рішенням обласної ради від 19 червня 2001 року; (р17-2-3)

-        Порядок укладання договору оренди цілісних майнових комплексів підприємств, їх структурних підрозділів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (17-2/3-Д3), затверджений рішенням обласної ради від 19 червня 2001 року; (р17-2-3)

-        Порядок проведення конкурсу на право укладання договору оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (17-2/3-Д4), затверджений рішенням обласної ради від 19 червня 2001 року; (р17-2-3)

-        Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (17-2/3-Д2), затверджений рішенням обласної ради від 19 червня 2001 року; (р17-2-3)

            – рішення обласної ради (р22-6-4) від 28 грудня 2004 року "Про затвердження  Положення про порядок передачі в оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області".

           

            4. Обласній державній адміністрації переглянути раніше укладені договори оренди з підприємствами і привести їх у відповідність з цим рішенням обласної ради.

 

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань соціально-економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних зв’язків (Шевчук Д.В.) та з питань бюджету (Качук В.В.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                   О. Шаповалов