ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

__ сесія VIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

 

Від «__» _________ 2020 року                                                                 № _____- VIІ

 

 

Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво системи водопостачання с. Осиново Куп’янського району Харківської області»

 

Відповідно до рішень Харківської обласної ради від 06 грудня 2018 року № 847-VІI «Про внесення змін до рішення обласної ради від 07 грудня 2017 року № 576-VII «Про обласний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього (зі змінами) та від 05 грудня 2019 року № 1128-VІI «Про внесення змін до рішення обласної ради від 06 грудня 2018 року № 848-VII «Про обласний бюджет на 2019 рік» та додатків до нього (зі змінами), ураховуючи рішення Осинівської сільської ради від 14 лютого 2020 року № 319 «Про надання попередньої згоди на прийняття у комунальну власність Осинівської сільської ради закінченого будівництва об’єкта «Будівництво системи водопостачання с. Осиново Куп’янського району Харківської області», декларації про готовність до експлуатації об’єкта, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінченого будівництвом об’єкт «Будівництво системи водопостачання с. Осиново Куп’янського району Харківської області» первісною вартістю – 5 886 005,48 грн.

 

2. Передати зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність Осинівської сільської ради закінченого будівництвом об’єкт «Будівництво системи водопостачання с. Осиново Куп’янського району Харківської області», первісною вартістю – 5 886 005,48 грн.

 

3. Доручити Харківській обласній державній адміністрації забезпечити здійснення заходів щодо виконання пунктів 1, 2 цього рішення згідно з вимогами чинного законодавства України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва; з питань спільної власності територіальних громад області.

 

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               Сергій ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: Департамент житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації, 705 21 59