ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від «___»____________ 2020 року                                                                            № ___-VІI

 

Про оголошення конкурсу на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО»

 

Відповідно до статей 21, 212 Закону України «Про культуру», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» (зі змінами), беручи до уваги звернення Харківської обласної державної адміністрації та рішення постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму від 27.05.2020, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Оголосити конкурс на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

 

2.         Пропозиції від кандидатів на зайняття посади керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО» приймати протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному вебсайті Харківської обласної ради.

 

3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити  опублікування в засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

3.2. Забезпечити розміщення оголошення про проведення конкурсу на офіційному вебсайті Харківської обласної ради.

3.3. Оприлюднити на офіційному вебсайті Харківської обласної ради  умови праці, відомості про матеріально-технічну базу ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

3.4. Сформувати конкурсну комісію протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

3.5. Призначити секретаря конкурсної комісії з обрання керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

3.6. Внести кандидатури претендентів на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО» конкурсній комісії.

3.7. Внести кандидатуру особи, яка перемогла у конкурсі на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО», на розгляд обласної ради на пленарному засіданні для призначення в установленому порядку.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Валерія МУРАЄВА); з питань спільної власності територіальних громад області (Людмила ГАСАН).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               Сергій ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705 32 88