ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від «___» __________ 2020 року                                                                  ____-VІІ

 

Про обрання представника  громадськості

до поліцейської комісії Департаменту

патрульної поліції Національної поліції України

та про внесення змін до рішення обласної ради

від 31 серпня 2017 року № 537-VII

 

Відповідно до частини 2 статті 43, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 51 Закону України „Про Національну поліцію”, пункту 8 розділу II Порядку діяльності поліцейських комісій, затвердженого наказом МВС України від 25 грудня 2015 року № 1631, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 14 січня 2016 року № 49/28179, листа Департаменту патрульної поліції Національної поліції України від 07 квітня 2020 року № 3893/41/14/01-2020, з метою забезпечення прозорого добору (конкурсу) і просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, встановлення їх відповідності посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції, на підставі рекомендацій постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Обрати до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції Національної поліції України представника громадськості ХОРОШКА Олега Владиславовича.

 

2. Внести зміни до рішення обласної ради від 31 серпня 2017 року № 537-VII «Про обрання представників громадськості до поліцейських комісій», а саме:

 

- виключити зі складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції Національної поліції України представника громадськості МИРНОГО Дмитра Володимировича.

 

3. Направити дане рішення до Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з  правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Анатолій РУСЕЦЬКИЙ). 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                    Сергій ЧЕРНОВ