ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проєкт

 

Від _____________ 2020 року                                                                   №______

 

 

 

Про використання коштів, передбачених

в обласному бюджеті для надання одноразової

грошової допомоги медичним та іншим

працівникам закладів охорони здоров’я,

які захворіли на гостру респіраторну

хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом

SARS-CoV-2

 

 

 

З метою забезпечення надання адресної допомоги медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я, які захворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та виконання комплексної обласної програми «Здоров’я Слобожанщини» на 2019 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06 грудня 2018 року № 828-VІІ (зі змінами), на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання одноразової грошової допомоги медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я, які захворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 (далі – Порядок) (додається).

2. Харківській обласній державній адміністрації забезпечити виплату коштів  для надання одноразової грошової допомоги виходячи з можливостей обласного бюджету на відповідний бюджетний рік.

3. Визначити, що даний Порядок набирає чинності з моменту встановлення Кабінетом Міністрів України карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та діє увесь період карантину до моменту його скасування.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Володимир СВЯТАШ); з питань бюджету (Людмила НЕМИКІНА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                Сергій ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: Департамент охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, 341 56 63