ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХLVІІІ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 02 листопада 2009 року                                                                                       1463-V

           

Про усний депутатський запит депутата обласної ради Казакової В.С. до голови обласної державної адміністрації Авакова А.Б. щодо виконання Указу Президента України № 887/2009 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 жовтня 2009 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні» та постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня
2009 року № 1152 «Про запобігання поширенню грипу типу А/Н1N1/Каліфорнія/04/09 і гострих респіраторних захворювань серед населення»

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" (93-4) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.       Вимогу депутата обласної ради Казакової В.С. вважати усним депутатським запитом до голови Харківської обласної державної адміністрації Авакова А.Б.

2.     Це рішення та витяг із стенограми направити для розгляду до обласної державної адміністрації і просити надати відповідь обласній раді та депутату.

3.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Бервено С.М.).

 

Голова обласної ради                                                                             С. Чернов