ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ  

 

Від _____________ 2020 року                                                                               № _____

 

 

Про затвердження Програми інформатизації Харківської області «Електронна Харківщина» на 2021 – 2023 роки

 

 

 

З метою впровадження новітніх інформаційних технологій в організаційні процеси та утворення в області єдиного інформаційного середовища, відповідно до Закону України «Про Національну програму інформатизації», Порядку формування та виконання регіональної програми і проекту інформатизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2000 року № 644, на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада 

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму інформатизації Харківської області «Електронна Харківщина» на 2021 – 2023 роки (далі – Програма), що додається.

 

            2. Рекомендувати районним державним адміністраціям та органам місцевого самоврядування вжити заходів щодо розроблення та затвердження відповідних програм, а також передбачити кошти на їх фінансування.

 

3. Харківській обласній державній адміністрації щороку, під час формування проекту обласного бюджету, передбачати кошти на реалізацію завдань Програми, виходячи з фінансових можливостей бюджету.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації; з питань бюджету.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                Сергій  ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: відділ інформаційних технологій апарату обласної державної адміністрації, 700 39 08