ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проєкт

 

Від _____________ 2020 року                                                                   №______

 

 

Про затвердження регіональної Програми

протидії терористичній діяльності на

території Харківської області на 2021 2022 роки

 

 

З метою забезпечення захисту людини і громадянина, суспільства і держави від тероризму, зосередження основних зусиль на протидії терористичній діяльності, мінімізації її наслідків, відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Затвердити регіональну Програму протидії терористичній діяльності на території Харківської області на 2021 – 2022 роки (далі – Програма), що додається.

2.    Харківській обласній державній адміністрації щороку при формуванні обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію заходів Програми виходячи з можливостей обласного бюджету.

3.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань забезпечення правоохоронної діяльності, антикорупційної політики, демократичного цивільного контролю, законності, правопорядку, громадської безпеки, боротьби зі злочинністю, прав людини, регуляторної політики, регламенту, етики, правових питань, депутатської діяльності та місцевого самоврядування; з питань бюджету.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                   Артур ТОВМАСЯН

 

 

 

Розробник: Департамент оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної державної адміністрації, 700-48-48